Διαχείριση Αποβλήτων (επικίνδυνα - τοξικά)

ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΑΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ;

 
Όταν έχετε εργαστεί σκληρά για να καθιερώσετε τη φήμη και τις υπηρεσίες της επιχείρησης σας , το τελευταίο πράγμα που επιθυμείτε είναι η παρουσία εντόμων και τρωκτικών.
Στην AXIVEN ξέρουμε καλά τι σημαίνει επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος . Μπορούμε λοιπόν να τεκμηριώσουμε και να πιστοποιήσουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα κάλυψης με συνέπεια και με βάση τους συμβατούς κανόνες και τις βέλτιστες τεχνικές.
Διασφαλίστε την υγιεινή των τροφίμων και τη δημόσια υγεία κάνοντας τακτικούς ελέγχους σύμφωνα με τα πρότυπα και τις εγγυήσεις της Ελληνικής Νομοθεσίας. 
 
Ενημερωθείτε για τη νέα νομοθεσία (κάντε κλικ εδώ)
 
Χρησιμοποιούμε επιστημονικά αποδεδειγμένες τεχνικές. Και μιας και η ποιότητα δεν είναι κάτι που αποτελεί όρο ή υπόσχεση σε μία σύμβαση εμείς προσφέρουμε αποδείξεις !!!
Αν επιλέξετε τις υπηρεσίες μας θα ανακαλύψετε πως προσθέσατε ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο στο ενεργητικό της επιχείρησης σας. Στην ουσία συμπεριλαμβάνετε το έμπειρο προσωπικό μας στην ομάδα σας αλλά όχι και στη μισθοδοσία σας....και θα εκπλαγείτε με τα έξοδα που θα γλυτώσετε!!!!
 

ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΙΧΑΤΕ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΩΡΑ;

Ενημερωθείτε για την διαχείριση αποβλήτων (κάντε κλικ εδώ)
 
 

ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ

Είμαι νέος επιχειρηματίας τι χρειάζομαι; (κάνε κλικ εδώ)
 

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΓΕΩΠΟΝΟ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ Ή ΚΟΣΤΟΣ!!!

Για δωρεάν επίσκεψη γεωπόνου πατήστε εδώ*