Τηλ:18 220 Πανελλαδικό Νούμερο

 E-mail: info@axiven.com

Αθήνα: Χειμάρας 3, 143 43 Ν. Χαλκηδόνα

Ο Όμιλος Axiven

Η AXIVEN λειτουργεί ως μία εταιρία συμμετοχών και αναπτύσσει δράση σε ευρύ φάσμα επιχειρησιακών εφαρμογών, που βρίσκονται στην αιχμή των εξελίξεων της σύγχρονής ελληνικής, αλλά και διεθνούς επιχειρηματικότητας.

Οι δραστηριότητες της περιλαμβάνουν:

  • Υγειονομική προστασία χώρων και προϊόντα
  • Διαχείριση κτηρίων και πολυκατοικιών
  • Προϊόντα και υπηρεσίες στον χώρο των τροφίμων
  • Προϊόντα και υπηρεσίες στον χώρο της πυρασφάλειας και πυροπροστασίας
  • Υπηρεσίες και προϊόντα στον χώρο της σκίασης
  • Συμβουλευτικές υπηρεσίες συστημάτων ποιότητας

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της, ο Όμιλος AXIVEN έχει συνάψει στρατηγικές συμμαχίες με άλλες επιχειρήσεις του ευρωπαϊκού, αλλά και διεθνούς χαρακτήρα, που κατέχουν ηγετική θέση:

Με ανθρώπινο χαρακτήρα και με σύγχρονη μορφή, κάθε εταιρία της AXIVEN κατέχει ξεχωριστή θέση στον χώρο που δραστηριοποιείται. Αν και ο ανταγωνισμός είναι έντονος, οι εταιρίες ανταποκρίνονται με ταχύτητα στις σύγχρονες απαιτήσεις και προσαρμόζουν τις δραστηριότητες τους στα νέα δεδομένα και στη νέα τεχνολογία.

Axiven_Omilos

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ

Η έμφασή δίνεται στην ομαδική εργασία, την εμπιστοσύνη και την ανοχή για αποκλίνουσες απόψεις κάτι το οπόιο βοηθα τους συνεργάτες μας να επικεντρωθούν στις ευκαιρίες τους, να χτίσουν τις δυνατότητές τους και να κερδίσουν το μέλλον. Μαζί, επιτυγχάνουμε αποτελέσματα που γεφυρώνουν οποιοδήποτε χάσμα. Εκείνα τα χαρακτηριστικά που μας ξεχωρίζουν ειναι κατα βάση  οι αρχές, οι αξίες και η ποιοτική εξυπηρέτηση που κάνει τον όμιλο Axiven να είναι στις πρώτες επιλογλές σας. Γνωρίζουμε ότι όταν πράττουμε τα βέλτίστα αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βελτιώσει τις ζωές σας. Καταφέρνουμε να επιτύχουμε τους στόχους μας πάντα με τη  βοήθεια της ομάδας των αφοσιωμένων και αξιόπιστων συνεργατών μας που συνεχίζουν την οικογενειακή, προσωπική προσέγγιση εξυπηρέτησης στην οποία πιστεύουμε.


Το συγκριτικό πλεονέκτημα της εταιρείας έγκειται στην πολυετή εμπειρία της διεπιστημονικής της ομάδας.


ΙΣΤΟΡΙΑ

2006

Ιδρύεται το 2006 και δραστηριοποιείται με τις AXIVEN Ρουμανίας, και την ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ. Η ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ μετονομάζεται σε AXIVEN Pest Control ενώ ταυτόχρονα ξεκινά ο σχεδιασμός του στρατηγικού σχεδίου ανάπτυξης σημείων δικαιόχρησης. Εξαγοράζεται η εταιρία έκδοσης κοινοχρήστων ΕΧΠΟ και μετονομάζεται σε AXIVEN Building Care. Διαχωρίζεται η δραστηριότητα πυροσβεστήρων - πυροπροστασίας και δημιουργείται η AXIVEN Fire Protection. Αναδιοργανώνεται η εταιρία συστημάτων σκίασης SKIASIS και δημιουργείται η AXIVEN Shading Systems.

2007

Στα τέλη του 2007 ξεκινάει στην Κόρινθο το πρώτο κατάστημα franchise ΑXIVEN
Pest Control Κορίνθου. Στόχος η κάλυψη των αναγκών της εταιρείας σε στρατηγικές θέσεις όπου θα επιταγχύνουν την εξυπηρέτηση των συνεργατών σε στρατηγικές γεωγραφικές θέσεις.

2008

Στις Αρχές του 2008 ξεκινάει στην Θήβα το νέο κατάστημα franchise AXIVEN Pest Control Θήβας. Τον Δεκέμβριο του 2008 ανοίγει τις πόρτες του το τρίτο μέλος της οικογένειας franshise AXIVEN Pest Control Ζακύνθου.

2009

Το καλοκαίρι του 2009 το Πρώτο υποκατάστημα της ΑXIVEN Pest Control ξεκινάει την λειτουργία του στην Πάτρα για την κάλυψη των νομών Αχαΐας και Ηλείας.

2010

Ένα χρόνο αργότερα, τον Απρίλιο του 2010, δημιουργείται το Δεύτερο υποκατάστημα της οικογένειας στην Θεσσαλονίκη με σκοπό την κάλυψη του ομώνυμου νομού αλλά και ευρύτερα της Βορείου Ελλάδας.

2016

Τον Απρίλη του 2016 η Αxiven δραστηριοποιείται πλέον με τον τρίτο υποκατάστημα της στην Καλαμάτα , καλύπτοντας τον νομό Μεσσηνία, Λακωνίας και Αρκαδίας.

ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Η ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ Ιδρύθηκε το 1975, με στόχο την αποτελεσματική καταπολέμηση παρασίτων και την εξασφάλιση της δημόσιας υγείας. Μέσα από μία πορεία συνεχούς ανάπτυξης οι εφαρμογές επεκτάθηκαν σε ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης υγιεινής. Αποτελεί το πλέον αναγνωρίσιμο όνομα στην Ελληνική αγορά και είναι συνυφασμένο με την ποιότητα, την αποτελεσματικότητα και την επαγγελματικότητα.

Η Axiven Pest Control αποτελεί την φυσική εξέλιξη της ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ. Aποτελεί μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρία με ενεργό δίκτυο σε όλη την Ελλάδα μέσω ενός συνεχούς αναπτυσσόμενου δικτύου Franchise. Ταυτόχρονα, αποτελεί εγγύηση για την παροχή ασφαλών λύσεων με την εφαρμογή της Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Παρασίτων (IPM Integrated Pest management). Με το πέρασμα του χρόνου, οι εφαρμογές επεκτάθηκαν σε ολοκληρωμένα προγράμματα διαχείρισης υγιεινής, εναρμονισμένα με την νομοθεσία και τις απαιτήσεις του συστήματος HACCP. Προγράμματα που εφαρμόστηκαν σε βιομηχανίες τροφίμων και ποτών, σε χώρους αποθήκευσης προϊόντων και μεταφοράς αυτών.

Η Axiven Building Care με τη 40ετή εμπειρία της εταιρίας είναι η απόλυτη εγγύηση της ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης κτιρίων και πολυκατοικιών. Παρέχει μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών οι οποίες ανανεώνονται ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις, ενώ εκτείνεται από την έκδοση κοινοχρήστων μέχρι την διενέργεια όλων των εργασιών συντήρησης και επισκευής που κάθε κτήριο απαιτεί. Το μεγάλο πελατολόγιο της εταιρίας εκτός του ότι αποτυπώνει μια σχέση εμπιστοσύνης αποτελεί και εγγύηση ποιότητας και συνέπειας και αξιοπιστίας.

Η AXIVEN Consulting, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης, επιστρατεύει την εμπειρία της στον χώρο της διασφάλισης ποιότητας και παρέχει υπηρεσίες ανάπτυξης συστημάτων βάσει προτύπων. Οι εξειδικευμένοι μας σύμβουλοι, θα καθοδηγήσουν την επιχείρησή σας ώστε να υιοθετηθεί μία φιλοσοφία δέσμευσης στην ποιότητα, την ασφάλεια τροφίμων, το περιβάλλον ή την υγεία και ασφάλεια στην εργασία

Το ολοένα αυξανόμενο μερίδιο των υπηρεσιών Πυρασφάλειας - Πυροπροστασίας της ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ δημιούργησε την ανάγκη για την δημιουργία αυτόνομης εταιρίας με συγκεκριμένη στρατηγική. Πλέον παρέχονται ολοκληρωμένες λύσεις στους τομείς της ενεργητικής απο την Axiven Fire Protection αλλά και της παθητικής πυροπροστασίας εξειδικευμένες ανά περίπτωση όπως προκύπτουν από την εκάστοτε μελέτη επικινδυνότητας.

Η πολυετή πείρα στον τομέα των εφαρμογών και οι ισχυρές συνεργασίες με οίκους της Ελλάδας και του εξωτερικού είχαν σαν φυσικό αποτέλεσμα την δημιουργία της εταιρίας διανομής προϊόντων υγειονομικής σημασίας ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ Products. Διαθέτει μία ευρεία γκάμα σκευασμάτων απόλυτα εξειδικευμένων ανά περίπτωση αλλά και περιφερειακά προϊόντα και εξοπλισμό που διασφαλίζουν και εξασφαλίζουν την αποτελεσματικότητα στον τομέα την υγειονομικής προστασίας.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η έδρα του ομίλου Αxiven  βρίσκεται στην Αθήνα. Η εταιρία στεγάζεται σε ιδιόκτητα γραφεία συνολικής επιφάνειας 1.200τμ. ενώ διαθέτει υποκαταστήματα σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Καλαμάτα και μέσα από περιφερειακά καταστήματα με τη μορφή δικαιόχρησης (Franchising) όπως στη Ζάκυνθο, εξυπηρετούν το σύνολο της Ηπειρωτικής και Νησιωτικής Ελλάδας. Ειμαστε διπλα σας αντιμετωπίζοντας όλα  τυχόν ζητληματα που σας απασχολούν. Καλέστε μας σήμερα στο 18220 (Πασνελλαδικό Νούμερο) και θα χαρούμε να απαντήσουμε σε  απορίες σας.

ΑΘΗΝΑ

ΠΑΤΡΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ