Τηλ:18 220 Πανελλαδικό Νούμερο

 E-mail: info@axiven.com

Αθήνα: Χειμάρας 3, 143 43 Ν. Χαλκηδόνα

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ

H Axiven δραστηριοποιείται στη διανομή πετρελαίου θέρμανσης και στην παροχή υπηρεσιών εξυπηρέτησης πολυκατοικιών. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό είναι έτοιμο να δώσει λύσεις στα προβλήματα του διαχειριστή με συνέπεια και αξιοπιστία. Η διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών μας αποτελεί πρωταρχικό μας στόχο. Διαθέτοντας άρτια εξοπλισμένα πετρελαιοφόρα οχήματα αναπτύσσουμε ραγδαία το πελατολόγιό μας. Η άριστη ποιότητα, η άμεση παράδοση, το προκαθορισμένο ραντεβού, οι χαμηλότερες δυνατές τιμές, η ποιοτική εξυπηρέτηση πελατών, το ήθος, η υπευθυνότητα και η ευδιαθεσία μας  καθιστούν στην νούμερο ένα επιλογή σας.

Διαθέτοντας ιδιόκτητες εγκαταστάσεις δεξαμενών πετρελαίου, χωρητικότητας 200.000 λίτρων και ιδιόκτητο στόλο βυτίων, με ADR και σύστημα παρακολούθησης πορείας εκτέλεσης της παραγγελίας μέσω GPS, διασφαλίζουμε τόσο την ποιότητα όσο και την ποσότητα που παραλαμβάνει ο πελάτης μας.

Οι διανομές πραγματοποιούνται από νωρίς το πρωί έως απόγευμα από Δευτέρα έως και Σάββατο σε ανταγωνιστικές τιμές και την εγγύηση ποιότητας των Ελληνικών Διυλιστηρίων. Με τη βοήθεια των οδηγών μας, η διανομή και η παράδοση του πετρελαίου επιτυγχάνεται με ακρίβεια και συνέπεια, γιατί κάθε ευρώ του πελάτη μας έχει αξία.

Axiven_Omilos

Έως 12 Άτοκες Δόσεις

Άμεση Παράδοση

Η τιμή του πετρελαίου σήμερα για όλες τις ηλεκτρονικές παραγγελίες είναι

1.289 € / λίτρο *

* Η τιμή προσφοράς ισχύει  για  παραγγελίες των 500 lt και άνω 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Συμμετέχουμε ενεργά στην συνεχή έρευνα και ανάπτυξη του τομέα, διατηρώντας συνεργασίες με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο και το Γενικό Χημείο του Κράτους.
Είμαστε μέλος του Ελληνικού Συνδέσμου Εταιριών Απεντόμωσης και Μυοκτονίας Σ.Ε.Α.Μ.Ε. και του αντίστοιχου Βρετανικού B.P.C.A..


 Η διανομή του πετρελαίου θέρμανσης,
καθώς και η τιμή αποτελούν τα πιο σημαντικά κομμάτια υπηρεσιών
που διαθέτουμε.


Πραγματοποιούμε ότι δηλώνουμε με συνέπεια, ειλικρίνεια και σεβασμό στους πελάτες μας. Η φιλοσοφία μας εξασφαλίζεται μέσω της στρατηγικής προσέγγισης του πελάτη με εργαλείο τον κύκλο του Deming (PDCA). Με την χρήση του Σχεδιασμός (Plan) -Συλλογή στοιχείων (Do) - Έλεγχος (Check) -Αξιολόγηση (Act) προγραμματίζονται βήματα που εγγυώνται την κάλυψη κάθε ανάγκης και την αντιμετώπιση κάθε προβλήματος.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

01. ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΕΤΡΟ

Χρησιμοποιήστε το δικό σας μεταλλικό μέτρο ή βέργα μέτρησης, ή το μέτρο του οδηγού, ή τον μετρητή πετρελαίου Best Control, τα οποία έχουν σωστή διαβάθμιση.

02. ΕΛΕΓΧΟΣ ΒΥΘΙΣΗΣ

Ελέγχετε ώστε, στην προμέτρηση, το μέτρο να ακουμπά στον πυθμένα της δεξαμενής έτσι ώστε η μέτρηση να είναι στις ίδιες συνθήκες.

03. ΑΚΑΜΠΤΟ ΜΕΤΡΟ

Ελέγχετε ώστε, το μέτρο να είναι άκαμπτο και κατά την επιμέτρηση να τοποθετείται κατακόρυφα μέσα στη δεξαμενή.

04. ΙΔΙΟ ΜΕΤΡΟ

Τοποθετείτε το μέτρο στο ίδιο σημείο στην προμέτρηση και στην επιμέτρηση.

05. ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ

Για να κάνετε την επιμέτρηση περιμένετε 2 – 3 λεπτά μετά το πέρας της παράδοσης έτσι ώστε να «ηρεμήσει» η επιφάνεια του πετρελαίου απο το άφρισμα.

06. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ

Να γνωρίζετε τις ακριβείς διαστάσεις της δεξαμενής σας, για να μπορείτε να υπολογίσετε σωστά τον όγκο του καυσίμου ανά εκατοστό ύψους της δεξαμενής

Ζητήστε ένα ραντεβού μαζί μας και ένας
αντιπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας